Over ons

BioVille biedt starters en groeiers in de Health & Care sector een flexibele, all-in dienstenovereenkomst die bestaat uit hoogwaardige infrastructuur en aangepaste services.

De BioVille-community bestaat uit drie gebouwen:

1.    De Early-development vleugel is met zijn kleine kantoren en labo's de perfecte habitat voor jonge, startende initiatiefnemers

2.    De Late-development vleugel richt zich tot jonge bedrijven in ontwikkeling, met moduleerbare kantoor- en laboruimtes

3.    De accelerator biedt ondersteuning aan meer mature bedrijven met specifieke noden: modeleerbare ruimtes met een combinatie van op maat gemaakte kantoren, labo's en cleanrooms. Bedrijven in de accelerator kunnen ook gebruikmaken van de Care-hub, een dynamische cluster van bedrijven die innoveren in de groeiende zorgmarkt.

Bewoners hebben hier de mogelijkheid om kostenefficiënt en laagdrempelig in te pluggen in de volledige waardeketen van Health & Care onderzoek, gaande van de ontwikkeling, over kleinschalige productie tot en met de commercialisering ervan.

BioVille creëert een professionele omgeving en stimuleert de Health & Care community, onder andere door events te organiseren in samenwerking met de clusterorganisatie Life Tech Valley.

BioVille is een initiatief van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en Universiteit Hasselt.