Bedal

Bedal ontwikkelt nieuwe medische oplossingen met als doel het patiënten comfort verhogen en de ziekenhuiskosten doen dalen.

Intraveneuze therapie is een van de meest voorkomende behandelingen in de medische sector. Meer dan 60% van alle ziekenhuispatiënten heeft een intraveneuze katheter. Eén van de veelvoorkomende nadelen van deze behandeling is het effect op het patiënten comfort: om zich te kunnen wassen is er een geschikte afscherming vereist van de intraveneuze prikplaats. Bij gebrek aan geschikte oplossingen wordt in veel ziekenhuizen douchen met een aangeschakelde intraveneuze katheter niet toegelaten. Indien het douchen toegelaten is, betekent de tijd die de verpleegkundigen spenderen aan het assisteren van de patiënten bij het wassen een aanzienlijke kost.

Bedal ontwikkelt oplossingen die patiënten toelaten om zich zelfstandig te wassen met een aangeschakelde intraveneuze katheter, hierdoor stijgt het patiënten comfort en daalt de tijdsinvestering en materiaalkost van het ziekenhuis.

a[email protected] +32 (0)11 28 69 00 www.bedal.be